Roulette tips

Iedereen is natuurlijk naar dé manier om zo snel en risicoloos mogelijk zo veel mogelijk geld te winnen als ze roulette spelen. Laten we maar beginnen met gelijk te zeggen dat je op deze pagina niet een risicoloze manier zult vinden waarmee je altijd geld zult winnen. Echter zijn er wel een aantal tips die je kunnen helpen met het slim inzetten van geld bij roulette.

Speel Roulette online met onze tips en win mooie prijzen

Tip 1: weet wat je speelt!

Roulette tips

De eerste tip, en deze is heel erg belangrijk, weet welke vorm van roulette je gaat spelen. De 3 grootste varianten van roulette zijn Amerikaanse Roulette, Europese Roulette en Franse Roulette. De manier die het laagste huisvoordeel heeft, en voor jou dus het gunstigst is, is de Franse Roulette. Qua spelopzet en qua vorm van het roulette wiel is deze hetzelfde als Europese roulette. Dat wil zeggen dat er geen 2e 0 op het bord is, zoals bij Amerikaanse Roulette. Echter heeft de Franse Roulette nog een extra regel. Deze regel heet La Partage. De Partage regel zorgt ervoor dat je de helft van je inzet terug krijgt als het balletje op de 0 komt. Dit geldt echter alleen als je op de zogenaamde out-side bet inzet. Dit zijn de rood/zwart, even/oneven en 1-18/19-36 bets. Heel voordelig voor jou dus!

Tip 2: inzet limieten kunnen je redden.

Het is ter bescherming van jezelf handig om een bepaalde inzetlimiet met jezelf af te spreken. Doe dit voordat je begint aan een roulettesessie! Dit houdt in dat je met jezelf afspreekt wanneer je stopt. Stel, ik wil niet meer dan 20 euro verliezen, zet ik bijvoorbeeld maar 20 euro op mijn account, en stort ik niet meer bij, als alles is verloren. Zo raak je niet al je geld kwijt als het niet zo goed loopt.

Als je ook nog eens tegen jezelf zegt, bij 100 euro winst, stop ik, ben je nog veiliger. Er is namelijk niks meer zonde dan je winst te verspelen, omdat je nog meer winst wilt maken!

Tip 3: probeer een strategie.

De 3e tip is ook belangrijk. Deze houdt in dat je volgens een bepaalde strategie moet spelen. Er zijn meerdere  strategieën bedacht voor het spelen van roulette. Deze strategieën kun je vinden op internet. Als je je aan een bepaalde strategie houdt, is de kans op winst veel groter dan wanneer je maar wat doet, en inzet op wat op de Roulettemoment ‘goed voelt’. Spelen volgens een strategie is veel winstgevender, omdat deze strategieën zijn ontwikkeld, kijkend naar de wetten van de kansberekening.

Dit zijn 3 tips die je hopelijk zullen helpen bij het spelen van roulette. Het spelen van roulette vergt heel erg veel discipline, zeker als je volgens een strategie speelt. Houd alsjeblieft vast aan deze strategie, en na een tijdje zal je inzien dat deze strategie niet voor niks is bedacht! Na een aantal keer verliezen zal je waarschijnlijk niks liever willen dan stoppen, of een andere strategie volgen. Dit is echter niet slim. Een strategie heeft even nodig voordat haar ware kracht aan het licht komt.

X